⚡Până duminică 10.11., cântarele Kaffia sunt cu 15% reducere, nu ratați ⚡
Coșul dumneavoastră este gol
-
Cafea
- Cafeaua noastră Gourmet
- Specialități Gourmet
- Cafea aleasă (Specialități)
- Capsule reîncărcabile
- Abonament de cafea
- Alternative de lapte Barista
- Cafea decofeinizată
- BeanSmith's
- Dos Mundos
- Father's Coffee Roastery
- Francin Roasters
- Mamacoffee
- The Naughty Dog
- Nordbeans
- Capsule Nespresso®.
- Trung Nguyen
- Cafea verde (neprăjită)
- Râşniţe
-
PREPARARE ALTERNATIVĂ
-
Aparate de cafea
-
Accesorii
- Ciocolată
- Ceai
- REDUS
- Pentru companii
-
Despre achiziție
- Expediere și plată
- Magazin în Praga - Vinohrady, Republica Cehă
- Magazin în Praga - Karlin, Republica Cehă
- Reclamații, bunuri stricate, retururi
- Manuale de produse
- Traficul de Crăciun, citit!
- Procedura de reclamații
- Protecția datelor cu caracter personal
- Termeni și condiții generale
- Condiții de utilizare a magazinului electronic
- Electro / preluarea bateriei
- Cupping / degustare de cafea la GourmetKava.cz
- TOATE BRANDURIE
-
Despre cafea
-
Articole despre cafea
- Cafeaua noastră prăjită, cum este?
- Prăjirea ușoară vs. întunecată a cafelei
- Comparație între cafeaua Arabica și cafeaua Robusta
- Cafeaua Trung Nguyen, cea mai bună cafea vietnameză
- Cafeaua verde - cafea pentru pierderea în greutate și prevenire
- Istoria cafelei
- Tipuri de arbori de cafea și producția de cafea
- Cafea din comerț echitabil
- Cafea BIO, cafea organică
- Cum și unde se cultivă cafeaua?
- Producția de cafea solubilă
- Cafeaua Cibet
- Aciditatea cafelei, ce o cauzează
- 17 fapte interesante despre cafea pe care nu le știi
- Džezva a příprava turecké kávy
- Cafeaua decofeinizată, producție și efecte
- Metode de prăjire a cafelei
- Cum se depozitează cafeaua și cele mai frecvente greșeli
- Cafea ca îngrășământ, logr pentru fertilizare și compost
- Cele mai scumpe 3 cafele din lume
- Cea mai tare cafea din lume
- Cafea cu reishi
- Cafea piccolo sau cafeină yetti
- Pictura cu cafea
-
Prepararea cafelei
- Pregătirea cafelei în french press
- Prepararea cafelei la rece
- Pregătirea cafelei într-o oală moka
- Pregătirea cafelei într-un ibric de cafea
- Pregătirea cafelei în Vacuum pot
- Prepararea cafelei de filtru
- Prepararea cafelei - Espresso - Manual complet
- Pregătirea cafelei în Aeropress
- Pregătirea cafelei verzi cu prăjire
- Prepararea cafelei vietnameze
- Cum să umpleți capsulele reîncărcabile cu cafea
- Băuturi espresso
- Pregătirea cafelei în Chemex
- Cafea cu gheață - rețete pentru 6 moduri
- Cum de a decalcifica o mașină de cafea
- Arome pentru cafea
- Cele mai frecvente 7 greșeli la prepararea cafelei
- Urnex Cafiza - instrucțiuni pentru curățarea aparatului de cafea
- Prepararea cafelei flat white
- Prepararea cafelei frappé
- Pregătirea cafelei batch brew
- Pregătirea cafelei espresso tonic
- Pregătirea cafelei cappuccino
- Prepararea cafelei caffe latte
- Pregătirea cafelei latte macchiato
- Prepararea espresso macchiato
- Prepararea cafelei ristretto
- Prepararea cafelei espresso doppio
- Prepararea cafelei americano
- Prepararea cafelei lungo
- Pregătirea cupping-ului de casă - degustare de cafea
- Cum se macină cafeaua fără o mașină de măcinat
- Cum să alegeți
-
Cafeaua și sănătatea
- Postul și cafeaua
- Cafeaua și osteoporoza
- Alergia la cafea
- Cafeaua și diabetul
- Cafeaua și prostata
- Cafeaua și vezica biliară
- Cafea și ficat
- Cafeaua și diareea
- Cafea și presiune ridicată
- Cafea pentru păr și piele
- Consumul de cafea pe stomacul gol
- Cafeaua în timpul sarcinii și în timpul alăptării
- Cafeaua, cofeina și eficiența muncii
- Cafeaua și colesterolul?
- Cafea și artrită
- Prepararea ceaiului
- Ceai și sănătate
- Articole despre ceai
-
Articole despre cafea
Cafea
-
- Cafeaua noastră Gourmet
- Specialități Gourmet
- Cafea aleasă (Specialități)
- Capsule reîncărcabile
- Abonament de cafea
- Alternative de lapte Barista
- Cafea decofeinizată
- BeanSmith's
- Dos Mundos
- Father's Coffee Roastery
- Francin Roasters
- Mamacoffee
- The Naughty Dog
- Nordbeans
- Capsule Nespresso®.
- Trung Nguyen
- Cafea verde (neprăjită)
Fiftybeans Indonesia Sesongot 200g
Bucurați-vă de această bombă de fructe plină de prospețime care vă va încânta cu gustul său suculent.
Fructe tropicale - Piersici - Flori - Cacao
Evaluat pe Compari 5/5
Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
O gamă variată în stoc
Cafea prăjită în fiecare săptămână
- Pregătire recomandată
- Filtru
- Metoda de prelucrare
- Uscat (natural)
- Aciditate
- Mai mare
- Gradul de prăjire
- Bright
- Arborele de cafea
- 100% Arabica
- Data prăjirii
Ce spune Roman Nejedlý, prăjitorul de la Fiftybeans, despre această cafea?
Aulia Kahfi și-a început cariera profesională ca prospector de minereuri, dar asta s-a schimbat când a moștenit ferma de cafea Rakyat. S-a îndrăgostit complet de această cafea aleasă și acum este un fermier pasionat care încearcă cele mai noi metode de prelucrare a cireșelor.
Lotul selectat este prelucrat prin metoda de fermentare anaerobă. După ce sunt culese, cireșele sunt plasate în butoaie de plastic unde fermentează timp de 24 de ore. Din cauza umidității și a temperaturii ridicate din Indonezia, butoaiele de cafea trebuie să se afle într-o cameră închisă cu temperatură controlată în timpul fermentației, altfel cireșele ar putea fi deteriorate prin formarea de alcool.
După ce această cafea este prăjită, se folosește un prăjitor Loring S15 Falcon, care folosește convecția, sau aerul cald, ca principală sursă de disipare a energiei termice. Acest lucru permite ca nuanțele de aromă ale acestei cafele să fie lucrate cu mare precizie, reușind astfel să îi păstreze suculența și dulceața ridicată.
Utilizați boabele nu mai devreme de 7 zile de la data de prăjire. După prima deschidere, vă recomandăm să "aerisiți" pachetul de cafea timp de cel puțin 4 ore pentru a evita notele amare de aromă.
Țară.
Altitudine: 1300 m deasupra nivelului mării.
Varietate: Mix
Prelucrare: natural