⚡Până duminică 10.11., cântarele Kaffia sunt cu 15% reducere, nu ratați ⚡
Coșul dumneavoastră este gol
-
Cafea
- Cafeaua noastră Gourmet
- Specialități Gourmet
- Cafea aleasă (Specialități)
- Capsule reîncărcabile
- Abonament de cafea
- Alternative de lapte Barista
- Cafea decofeinizată
- BeanSmith's
- Dos Mundos
- Father's Coffee Roastery
- Francin Roasters
- Mamacoffee
- The Naughty Dog
- Nordbeans
- Capsule Nespresso®.
- Trung Nguyen
- Cafea verde (neprăjită)
- Râşniţe
-
PREPARARE ALTERNATIVĂ
-
Aparate de cafea
-
Accesorii
- Ciocolată
- Ceai
- REDUS
- Pentru companii
-
Despre achiziție
- Expediere și plată
- Magazin în Praga - Vinohrady, Republica Cehă
- Magazin în Praga - Karlin, Republica Cehă
- Reclamații, bunuri stricate, retururi
- Manuale de produse
- Traficul de Crăciun, citit!
- Procedura de reclamații
- Protecția datelor cu caracter personal
- Termeni și condiții generale
- Condiții de utilizare a magazinului electronic
- Electro / preluarea bateriei
- Cupping / degustare de cafea la GourmetKava.cz
- TOATE BRANDURIE
-
Despre cafea
-
Articole despre cafea
- Cafeaua noastră prăjită, cum este?
- Prăjirea ușoară vs. întunecată a cafelei
- Comparație între cafeaua Arabica și cafeaua Robusta
- Cafeaua Trung Nguyen, cea mai bună cafea vietnameză
- Cafeaua verde - cafea pentru pierderea în greutate și prevenire
- Istoria cafelei
- Tipuri de arbori de cafea și producția de cafea
- Cafea din comerț echitabil
- Cafea BIO, cafea organică
- Cum și unde se cultivă cafeaua?
- Producția de cafea solubilă
- Cafeaua Cibet
- Aciditatea cafelei, ce o cauzează
- 17 fapte interesante despre cafea pe care nu le știi
- Džezva a příprava turecké kávy
- Cafeaua decofeinizată, producție și efecte
- Metode de prăjire a cafelei
- Cum se depozitează cafeaua și cele mai frecvente greșeli
- Cafea ca îngrășământ, logr pentru fertilizare și compost
- Cele mai scumpe 3 cafele din lume
- Cea mai tare cafea din lume
- Cafea cu reishi
- Cafea piccolo sau cafeină yetti
- Pictura cu cafea
-
Prepararea cafelei
- Pregătirea cafelei în french press
- Prepararea cafelei la rece
- Pregătirea cafelei într-o oală moka
- Pregătirea cafelei într-un ibric de cafea
- Pregătirea cafelei în Vacuum pot
- Prepararea cafelei de filtru
- Prepararea cafelei - Espresso - Manual complet
- Pregătirea cafelei în Aeropress
- Pregătirea cafelei verzi cu prăjire
- Prepararea cafelei vietnameze
- Cum să umpleți capsulele reîncărcabile cu cafea
- Băuturi espresso
- Pregătirea cafelei în Chemex
- Cafea cu gheață - rețete pentru 6 moduri
- Cum de a decalcifica o mașină de cafea
- Arome pentru cafea
- Cele mai frecvente 7 greșeli la prepararea cafelei
- Urnex Cafiza - instrucțiuni pentru curățarea aparatului de cafea
- Prepararea cafelei flat white
- Prepararea cafelei frappé
- Pregătirea cafelei batch brew
- Pregătirea cafelei espresso tonic
- Pregătirea cafelei cappuccino
- Prepararea cafelei caffe latte
- Pregătirea cafelei latte macchiato
- Prepararea espresso macchiato
- Prepararea cafelei ristretto
- Prepararea cafelei espresso doppio
- Prepararea cafelei americano
- Prepararea cafelei lungo
- Pregătirea cupping-ului de casă - degustare de cafea
- Cum se macină cafeaua fără o mașină de măcinat
- Cum să alegeți
-
Cafeaua și sănătatea
- Postul și cafeaua
- Cafeaua și osteoporoza
- Alergia la cafea
- Cafeaua și diabetul
- Cafeaua și prostata
- Cafeaua și vezica biliară
- Cafea și ficat
- Cafeaua și diareea
- Cafea și presiune ridicată
- Cafea pentru păr și piele
- Consumul de cafea pe stomacul gol
- Cafeaua în timpul sarcinii și în timpul alăptării
- Cafeaua, cofeina și eficiența muncii
- Cafeaua și colesterolul?
- Cafea și artrită
- Prepararea ceaiului
- Ceai și sănătate
- Articole despre ceai
-
Articole despre cafea
Cafea
-
- Cafeaua noastră Gourmet
- Specialități Gourmet
- Cafea aleasă (Specialități)
- Capsule reîncărcabile
- Abonament de cafea
- Alternative de lapte Barista
- Cafea decofeinizată
- BeanSmith's
- Dos Mundos
- Father's Coffee Roastery
- Francin Roasters
- Mamacoffee
- The Naughty Dog
- Nordbeans
- Capsule Nespresso®.
- Trung Nguyen
- Cafea verde (neprăjită)
Fiftybeans Colombia Sebastian Ramiréz, 200g
Această bombă de căpșuni vă va încurca simțurile.
Gust: CAPSUNI - Bomboane cu fructe - Afine - Zmeura
Evaluat pe Compari 5/5
Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
O gamă variată în stoc
Cafea prăjită în fiecare săptămână
- Pregătire recomandată
- Filtru
- Metoda de prelucrare
- Honey
- Aciditate
- mediu
- Arborele de cafea
- 100% Arabica
- Data prăjirii
Ce spune Roman Nejedlý, prăjitorul de la Fiftybeans, despre această cafea?
Cu siguranță nu sunt un fan al "aromelor de cafea" conservatoare. De aceea, în oferta Fiftybeans veți găsi întotdeauna o gamă de cafele ușor diferită de cea obișnuită. Acest lot din soiul Castillo , prelucrat prin metoda de macerare carbonică cu infuzie de fructe, este cel mai sălbatic pe care l-am prăjit vreodată. De fapt, nici măcar nu mai este cafea. Sau este? Sebastian pune în practică cele mai recente cunoștințe din lumea cafelei fine la ferma sa din El Placer. Infuzia de fructe, așa cum se numește fermentarea cireșelor de cafea împreună cu fructe, a fost până de curând destul de tabu. Veți găsi cu siguranță o mulțime de opinii despre această metodă de procesare care o resping. Tot ce pot să vă spun este următorul lucru: Este probabil cea mai bună cafea pe care am băut-o vreodată!
Nu am de gând să vă spun aici că fermentarea cu căpșuni și merișoare face ca această cafea să aibă gust de căpșuni, de bomboane cu fructe sau că amintește izbitor de mult de legendara Tubble Gum. Că e suculent, dulce, are un gust fantastic... Oricum n-o să mă crezi. TREBUIE SĂ ÎNCERCAȚI ACEASTĂ CAFEA!
Wonderbeans - Minune, sau miracol. Așa se descriu aromele și gusturile acestor cafele. Scopul acestui proiect este de a găsi cele mai bune cafele din întreaga lume și de a vi le oferi vouă, clienții noștri fantastici. Cafeaua a devenit o parte integrantă a gastronomiei și îi aduc un omagiu prin acest proiect.
Pentru a prăji această cafea, folosesc un prăjitor Loring S15 Falcon, care folosește convecția, adică aerul cald, ca principală sursă de disipare a energiei termice. Acest lucru îmi permite să lucrez foarte precis cu nuanțele de aromă ale acestei cafele și, astfel, reușesc să păstrez suculența ridicată, dar și dulceața. Pentru cafeaua de filtru, utilizați întotdeauna boabe nu mai devreme de 7 zile de la data prăjirii. După prima deschidere, lăsați pachetul să se "aerisească" timp de cel puțin 4 ore înainte de a pregăti cafeaua. Acest lucru va împiedica apariția unor note amare nedorite în gust.
Pachetul este infuzat cu azot alimentar pentru a încetini oxidarea boabelor, astfel încât cafeaua își va păstra caracterul chiar și după 45 de zile de la prăjire.
Țară.
Altitudine: 1750 m deasupra nivelului mării.
Varietăți: Caturra
Prelucrare: honey
Profil de aromă: CĂPȘUNI - BOMBOANE CU FRUCTE - DULCE - SUCULENT