Robusta

Indie Cherry, cafea ROBUSTA boabe întregi

26,90 Lei
cu TVA

Vișine este un Robusta puternic și intens de înaltă calitate, cu un gust ușor de ciocolată, amărăciune mai mare tipică pentru Robusta și, de asemenea, cu un conținut mai mare de cofeină , care este de până la 2 ori mai mare decât Arabica.

Greutate
Doriți să măcinați cafeaua?

Reduceri la volum

Cantitate Reducere Ai economisit
4 10% Pana la 10,76 Lei
In stoc > 5 bucăți , La dvs. acasă 5.11.
Cantitate

GourmetKava

Evaluat pe Compari 5/5

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Pregătire recomandată
Espresso
Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
Scăzut
Gradul de prăjire
Mai întunecat
Arborele de cafea
100% Robusta

Al doilea cel mai răspândit tip de plantă de cafea este Coffee Arabica sau Robusta . Robusta este căutată de iubitorii de cafea în principal datorită conținutului ridicat de cofeină. Cafeaua preparată din Robusta vă va scuti cu siguranță de oboseală, deoarece conține de până la 2 ori mai multă cofeină decât Arabica . Un alt mare avantaj al Robusta este crema sa frumoasa, care este mai inchisa si frumos inalta. Robusta este foarte des folosit în amestecuri și Arabica. Arabica adaugă aromă și aromă, iar Robusta adaugă puterea dorită, cremitatea și conținutul ridicat de cofeină. Cu un raport adecvat, vei obține un rezultat cu adevărat grozav. Pe piață astăzi este posibil să găsești Robusta de diverse calități, de la cele de-a dreptul proaste până la cele care pot fi comparate cu cele mai bune Arabica. Unul dintre cele mai bune Robustas pe care le puteți obține este India Cherry.

Originea cafelei : Robusta îi place căldura și umiditatea pentru creșterea sa, iar India, care este cel mai mare producător din lume, împreună cu Vietnam, Brazilia și Indonezia, oferă acest mediu 100%. Robusta noastră provine din Karnataka, India. Aici, arborii de cafea cresc mai ales în zonele muntoase. Prelucrarea unică a cerealelor folosind așa-numita metodă moonsoning este, de asemenea, tipică pentru robusta indiană. După recoltare, cafeaua este expusă câteva săptămâni de vânt rece și ploi musonice, care au o adevărată forță în India, iar asta îi conferă un gust foarte specific care o face căutată de mulți.

Gust : Robusta este pur și simplu mai puternic decât Arabica și este, de asemenea, mai amar. Este o cafea tare, cu o crema superba. Sub condimentul tipic, vei descoperi în sfârșit tonuri de ciocolată în el. Ciresa nu este acra, are aciditate medie spre scazuta. Aceasta este o cafea tare, intensa pe care o vei aprecia mai ales in momentele in care ai nevoie de un real impuls. Conținutul de cofeină este de aproximativ 250 mg într-o cană, în timp ce Arabica are un conținut mai mic, în jur 120 mg.

Compozitie: 100% Robusta ( click pentru mai multe informatii despre robusta )
Nivel de prăjire: City+

Puteți afla mai multe despre prepararea cafelei Espresso în secțiunea noastră Prepararea cafelei - Espresso .

GourmetKava
114 722777097464
994266 Produse
Produs nou

Fisa tehnica

Pregătire recomandată
Espresso
Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
Scăzut
Gradul de prăjire
Mai întunecat
heureka-nazev
Gourmet Káva Indie Cherry, zrnková, 250 g
zbozi-nazev
Gourmet Káva Indie Cherry, zrnková, 250 g
heureka-sk-nazev
Gourmet Káva Indie Cherry, zrnková, 250 g
google-nazev
Káva Indie Cherry, zrnková, 250 g
label
Robusta
Arborele de cafea
100% Robusta

Referinte specifice

cod EAN13
722777097464

Recenzii (0)