GourmetCoffee Specialty - Indonezia Aulia Kahfi 250g

66,90 Lei
cu TVA

O cafea care merită să fie degustată. Gustul său îi va satisface chiar și pe cei mai pretențioși iubitori de cafea. Aromă: merișoare - vin de Porto - Panela

Doriți să măcinați cafeaua?
In stoc > 5 bucăți , La dvs. acasă 8.5.
Cantitate

GourmetKava

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Anaerobă
Aciditate
Mai mare
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica

Altitudine: 1300-1600 m deasupra nivelului mării
Metoda deprelucrare: anaerobă, procesată natural
Regiune: Sumatra
Varietate: Abyssinia, Ateng, Caturra, Gayo, Timtim, Typica
Fermă: Rakyat Farm și aproximativ 15 cultivatori vecini
Proprietar: Aulia Kahpi
Ambalaj: 250 g
Prăjitorie: Beansmith's

Ce este GourmetCoffee Specialty?

Este o adevărată selecție de cafea, atent selectată și prăjită pentru noi de către selecția de prăjitori Beansmith's. Există mai multe definiții, una dintre cele mai specifice de la SCA (Select Coffee Association) spune că sunt cafele care obțin un scor de cel puțin 80 din 100 la o evaluare profesională și nu au defecte de gust menționate cu exactitate. Veți găsi, de asemenea, o transparență de 100% (ferme, importator, prăjitor și comerciant cu amănuntul) în cazul cafelelor noastre selecte.

Ce este diferit la cafelele noastre de selecție?

Nu vă așteptați la o amărăciune distinctă în cafea, deoarece acestea sunt prăjite mai ușor decât cafelele obișnuite. De regulă, veți găsi în ele mai multe arome fructate. Toate cafelele noastre sunt destinate în primul rând preparării la domiciliu, ca și cafeaua de filtru, dar asta nu înseamnă că nu pot fi interesante într-o oală de moca.

Ce ne-a atras la această cafea?

Indonezia în sine este o destinație interesantă pentru cafeaua aleasă, iar cafeaua fermentată anaerobic lipsea din portofoliul nostru. Ce este fermentarea anaerobă pe scurt? Fermentarea anaerobă este aceea în care cireșele de cafea sunt plasate într-un mediu cu oxigen limitat și sunt fermentate acolo. Acest proces scoate în evidență multe dintre aromele cafelei. Așadar, aromele rezultate pot fi destul de sălbatice. În orice caz, această specialitate merită încercată.

Sfat de preparare

Nu scriem grosimea exactă a măcinării, pentru că fiecare mașină de măcinat o are diferită, dar puteți încerca să o măcinați astfel încât să obțineți cam ceea ce obținem noi mai jos. Dar acesta este de fapt unul dintre multele cazuri diferite. Este doar un fel de punct de plecare.

Drip 18g (60ml de floare), 250ml în total în 2,5 min.

Informații de la importator

Aulia a moștenit ferma de la familia sa. Dar produce cafea încă de când era foarte tânăr, pentru că a avut întotdeauna un mare interes pentru cafeaua fină. Când era mic, nu exista o cerere prea mare de cafea aleasă, așa că și-a petrecut mai mulți ani extrăgând și vânzând vesuvianită (Indocras).

Aulia culege manual cireșele roșii coapte sau le cumpără de la cultivatorii locali. Cireșele sunt fermentate timp de 24 de ore, iar apa este schimbată la fiecare 12 ore. După fermentare, cireșele sunt așezate pe terasă pentru a se usca. El greblează frecvent cireșele pentru a asigura o uscare uniformă.

GourmetKava
2259
447 Produse

Fisa tehnica

Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Anaerobă
Aciditate
Mai mare
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)