GourmetCoffee Specialty - Peru T. Sachez 250g

62,90 Lei
cu TVA

O cafea cu o aromă bogată, cu un corp plin și note subtil dulci, care îi va încânta pe cei care preferă un caracter mai puțin acid. Banană - Cireșe - Prăjitură de ciocolată


Doriți să măcinați cafeaua?
In stoc > 5 bucăți , La dvs. acasă 7.05.
Cantitate

GourmetKava

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
Scăzut
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica

Altitudine: 1200-2100 m deasupra nivelului mării
Metoda de prelucrare: Naturală
Regiune: Cajamarca
Varietate: Catuai
Fermă: Huabal
Proprietar: Edilberto Torres Sanchez
Pachet: 250g
Prăjitorie: Beansmith's

Ce este GourmetCoffee Specialty?

Este o adevărată selecție de cafea, atent selecționată și prăjită pentru noi de Beansmith's, un prăjitor selectiv. Există mai multe definiții, una dintre cele mai specifice de la SCA (Select Coffee Association) spune că sunt cafele care obțin cel puțin 80 de puncte din 100 la o evaluare profesională și nu au defecte de gust menționate cu precizie. Veți găsi, de asemenea, o transparență de 100% (ferme, importator, prăjitor și comerciant cu amănuntul) în cazul cafelelor noastre selecte.

Ce este diferit la cafelele noastre de selecție?

Nu vă așteptați la o amărăciune distinctă în cafea, deoarece acestea sunt prăjite mai ușor decât cafelele obișnuite. De regulă, veți găsi în ele mai multe arome fructate. Toate cafelele noastre sunt destinate în primul rând preparării la domiciliu, ca și cafeaua de filtru, dar asta nu înseamnă că nu pot fi interesante într-o oală de moca.

Ce ne-a atras la această cafea?

Cufundați-vă într-un ritual zilnic cu cafeaua noastră cu tentă de ciocolată, provenită dintr-o țară neconvențională pentru cafeaua fină. Și ce este mai bun decât să te răsfeți cu această cafea într-o după-amiază de duminică, acasă la bunica, unde se îmbină prăjitura caldă și confortul familiei. :-)

Sfat de preparare

Nu scriem grosimea exactă a măcinării, pentru că fiecare mașină de măcinat o are diferită, dar puteți încerca să o măcinați astfel încât să obțineți cam ce obținem noi mai jos. Dar în realitate este unul dintre multele cazuri diferite. Este doar un fel de punct de plecare.

Drip 18 g (60 ml de floare), 250 ml în total în 3 minute.

Informații de la importator

Edilberto Torres Sanchez este o a doua generație de cultivatori de cafea din San Antonio, Huabal. El cultivă catuai și castillo pe ferma sa situată la 1600m deasupra nivelului mării. De 3-4 ani procesează cafeaua în principal printr-o metodă de subzistență. Cireșele coapte sunt uscate timp de 25 până la 30 de zile pe paturi de turbă.

Huabal, în provincia Cajamarca din Jaén, este una dintre cele mai puternice zone din punct de vedere al membrilor și al calității. Cu o altitudine de 1200-2100 m deasupra nivelului mării și cu producători în mare parte la peste 1800 m deasupra nivelului mării, are un potențial enorm, deși infrastructura împiedică exploatarea sa deplină. Producătorii cei mai vulnerabili sunt cei care nu sunt asociați - adică cei care nu sunt membri ai unei cooperative, asociații sau organizații - și reprezintă 75% din producătorii din nordul Peru. Mulți producători din Huabal și-au refăcut fermele cu ajutorul catimbratelor. Plantarea mai recentă de caturra, bourbon și catuai oferă speranța unor producții mai mari și a unei calități mai bune. Huabal se întinde pe mai multe lanțuri muntoase, unde condițiile climatice și solul pot varia foarte mult: unele zone au condiții umede și ploioase și un sol roșu, african, altele sunt uscate și calde. Toate acestea contribuie la profiluri de cești variate și delicioase și la unele cafele foarte complexe.

Câteva informații despre Peru

În Peru, cultivatorii de cafea sunt sensibili la schimbările de pe piață și, adesea, nu au pregătirea și motivația necesare pentru a produce o calitate superioară din cauza lipsei detăticul recompenselor premium. De aceea am decisschimbăm modul în care cumpărăm cafea și să lucrăm direct cu cultivatorii din Peru. Acest lucru ne va permite să controlăm și să îmbunătățim calitatea și să asigurăm transparența financiară. În acest fel, putem plăti prețuri mai mari pentru cafea și putem asigura recompense echitabile pentru cultivatori.


GourmetKava
2502
454 Produse

Fisa tehnica

Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
Scăzut
Gradul de prăjire
Bright
label
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)