Masă de cacao Ceremonial Criollo 90 g
Ceremonial Cocoa Cri ollo - tabletă de ciocolată făcută manual din masă de cacao din soiul Criollo.
Ceremonial Cocoa Cri ollo - tabletă de ciocolată făcută manual din masă de cacao din soiul Criollo.
Coșul dumneavoastră este gol
Ciocolată cehă de calitate Troubelice, Jordis sau Ajala și altele. Vă puteți bucura de ele în bucăți mici. Nu le mușcați, doar lăsați-le să se topească încet pe limbă și simțiți toate nuanțele de gust. Uneori puteți simți aciditatea subtilă a citricelor, alteori puteți simți gustul de nuci. De asemenea, observați textura, dacă este complet moale sau dacă există bucăți mai grosiere. Nou! Acum am decis să ne extindem gama pentru a include ciocolată de la producătorul olandez de ciocolată crudă și organică de lux Lovechock și ciocolată organică exclusivă de la producătorul spaniol Chocolates Solé, care sunt ambele de calitate 100% și cu un gust maxim captivant. Este o experiență de degustare perfectă, bucurați-vă!
Mai multe despre produsele din această secțiune.Subcategories
Ceremonial Cocoa Cri ollo - tabletă de ciocolată făcută manual din masă de cacao din soiul Criollo.
Ceremonial Cocoa Cri ollo - tabletă de ciocolată făcută manual din masă de cacao din soiul Criollo.
Delicate trufe de cacao tradiționale franceze Mathez într-un pachet de bucăți. Grozav cu cafea sau pur și simplu ca atare.
Delicate trufe de cacao tradiționale franceze Mathez într-un pachet de bucăți. Grozav cu cafea sau pur și simplu ca atare.
Chocolates Solé - 56% bio ciocolată cu portocală. Gustă cea mai bună cacao din Caraibe, cu o notă de portocală mediteraneană.
Chocolates Solé - 56% bio ciocolată cu portocală. Gustă cea mai bună cacao din Caraibe, cu o notă de portocală mediteraneană.
Kit de degustare pentru a face cunoștință cu ciocolată de plantație Michel Cluizel Premier Cru. Conține: 10 pătrate ambalate individual din 6 sortimente.
Kit de degustare pentru a face cunoștință cu ciocolată de plantație Michel Cluizel Premier Cru. Conține: 10 pătrate ambalate individual din 6 sortimente.
Chocolates Solé - 56% bio ciocolată cu lămâie. Note delicate de lămâie în ciocolată neagră.
Chocolates Solé - 56% bio ciocolată cu lămâie. Note delicate de lămâie în ciocolată neagră.
Ciocolata albă este tot ciocolată! Încercați această variantă proaspătă, dulce și tradițională, de calitate ecologică.
Ciocolata albă este tot ciocolată! Încercați această variantă proaspătă, dulce și tradițională, de calitate ecologică.
Bucurați-vă de un deliciu perfect cremos, cu un gust mângâietor de ciocolată și alune ușor prăjite .
48 ACAO 100% DRAGOSTE
Bucurați-vă de un deliciu perfect cremos, cu un gust mângâietor de ciocolată și alune ușor prăjite . 48 ACAO 100% DRAGOSTE
Ciocolată neagră cu un procent ridicat de boabe de cacao pentru cei care evită zahărul.
Ciocolată neagră cu un procent ridicat de boabe de cacao pentru cei care evită zahărul.
Cele mai fine boabe de cacao și gustul cre mos al nucii de cocos se combină pentru a crea o experiență cremoasă extraordinară.
55 acao 100% Dragoste :)
Cele mai fine boabe de cacao și gustul cre mos al nucii de cocos se combină pentru a crea o experiență cremoasă extraordinară. 55 acao 100% Dragoste :)
Pentru a face această ciocolată au folosit boabe din trei colțuri ale Americii Centrale. Rezultatul este o ciocolată echilibrată, cu note de tutun și rom. Pe deasupra, au adăugat bucățele de fasole din Madagascar, pentru și mai multă distracție.
Pentru a face această ciocolată au folosit boabe din trei colțuri ale Americii Centrale. Rezultatul este o ciocolată echilibrată, cu note de tutun și rom. Pe deasupra, au adăugat bucățele de fasole din Madagascar, pentru și mai multă distracție.
Chocolates Solé - 86% bio ciocolată pentru adevărații cunoscători. Combinația perfectă de ciocolată tradițională și ecologică.
Chocolates Solé - 86% bio ciocolată pentru adevărații cunoscători. Combinația perfectă de ciocolată tradițională și ecologică.
Ciocolata cu mac și cireșe miroase ca o grădină de vară și are gustul celei mai bune prăjituricu semințe de mac de la bunica.
56ACAO 100% DRAGOSTE
Ciocolata cu mac și cireșe miroase ca o grădină de vară și are gustul celei mai bune prăjituricu semințe de mac de la bunica. 56ACAO 100% DRAGOSTE
Ciocolată 85% preparată dintr-un amestec atent selecționat de boabe de cacao din Africa și America Centrală. O ciocolată intensă, dar delicată, cu o aromă plăcută și echilibrată.
Ciocolată 85% preparată dintr-un amestec atent selecționat de boabe de cacao din Africa și America Centrală. O ciocolată intensă, dar delicată, cu o aromă plăcută și echilibrată.
Ciocolata albă delicată, parfumată cu vanilie, în combinație cu iaurt și căpșuni, este un deliciu pentru toți iubitorii de ciocolată albă.
Ciocolata albă delicată, parfumată cu vanilie, în combinație cu iaurt și căpșuni, este un deliciu pentru toți iubitorii de ciocolată albă.
Ciocolată Solé- 73% bio ciocolată cu ulei de măsline. O aromă proaspătă de Mediterană. Aceasta este ciocolată cu ulei de măsline extravirgin.
Ciocolată Solé- 73% bio ciocolată cu ulei de măsline. O aromă proaspătă de Mediterană. Aceasta este ciocolată cu ulei de măsline extravirgin.
Oferiți-le celor dragi o ciocolată organică de înaltă calitate Chocolates Solé . Alegerea perfectă pentru toți gurmanzii, sau pentru cei care vor să arate ce gust are ciocolata adevărată :) Setul conține 4 piese.
Oferiți-le celor dragi o ciocolată organică de înaltă calitate Chocolates Solé . Alegerea perfectă pentru toți gurmanzii, sau pentru cei care vor să arate ce gust are ciocolata adevărată :) Setul conține 4 piese.
Ciocolată neagră de 75%, plăcut amară, cu un gust delicat, îndulcită cu panou de suc de trestie de zahăr.
Ciocolată neagră de 75%, plăcut amară, cu un gust delicat, îndulcită cu panou de suc de trestie de zahăr.
Ciocolata Solé - 56 bio ciocolată cu scorțișoară - combinația dintre cea mai fină cacao și gustul exotic al scorțișoarei aduce o experiență incitantă.
Ciocolata Solé - 56 bio ciocolată cu scorțișoară - combinația dintre cea mai fină cacao și gustul exotic al scorțișoarei aduce o experiență incitantă.
Ghimbirul este foarte bun prieten cu portocala, care, la rândul ei, este foarte bună prietenă cu ciocolata. Rezultatul este un trio de arome care se dovedește util în orice moment al anului. Pentru ciocolată, au folosit boabe de cacao din Jamaica, Grenada și Mexic. Leagănul de cacao este pur și simplu combinat cu vibrația din Caraibe și cu picanteria din Asia.
Ghimbirul este foarte bun prieten cu portocala, care, la rândul ei, este foarte bună prietenă cu ciocolata. Rezultatul este un trio de arome care se dovedește util în orice moment al anului. Pentru ciocolată, au folosit boabe de cacao din Jamaica, Grenada și Mexic. Leagănul de cacao este pur și simplu combinat cu vibrația din Caraibe și cu picanteria din...
Boabe de cacao prăjite cultivate în Madagascar. Boabele sunt acoperite cu ciocolată neagră de 67%.
Boabe de cacao prăjite cultivate în Madagascar. Boabele sunt acoperite cu ciocolată neagră de 67%.
O combinație neobișnuită și totuși arome clare. De aceea a fost creată această ciocolată cu lapte de capră. Nu numai cei cu probleme de lactoză se pot bucura de el, ci și cei care îl savurează alături de o sticlă bună de vin.
O combinație neobișnuită și totuși arome clare. De aceea a fost creată această ciocolată cu lapte de capră. Nu numai cei cu probleme de lactoză se pot bucura de el, ci și cei care îl savurează alături de o sticlă bună de vin.
Untul de cacao are un miros foarte blând de ciocolată și este un mare ajutor nu numai în gătit și copt, ci și în îngrijirea pielii.
Untul de cacao are un miros foarte blând de ciocolată și este un mare ajutor nu numai în gătit și copt, ci și în îngrijirea pielii.
Produsele Lovechock sunt 100 IO, fără gluten, fără zahăr rafinat, fără lactate, potrivite pentru dietele vegetariene și vegane și, nu în ultimul rând, ecologice.
Produsele Lovechock sunt 100 IO, fără gluten, fără zahăr rafinat, fără lactate, potrivite pentru dietele vegetariene și vegane și, nu în ultimul rând, ecologice.
Ciocolată cu lapte pralinată cu procent ridicat de 55%. Amestec delicat de ciocolată și praline. Pralina din această ciocolată se prepară prin prăjirea alunelor cu zahăr.
Ciocolată cu lapte pralinată cu procent ridicat de 55%. Amestec delicat de ciocolată și praline. Pralina din această ciocolată se prepară prin prăjirea alunelor cu zahăr.
Ciocolată organică cu un conținut de 56% cacao și ghimbir. O armonie amețitoare de arome exotice care vă va încânta simțurile.
Ciocolată organică cu un conținut de 56% cacao și ghimbir. O armonie amețitoare de arome exotice care vă va încânta simțurile.
Ce poate fi mai plăcut decât o ceașcă de ciocolată caldă după o zi lungă și grea? Un amestec delicios pentru prepararea unei băuturi calde.
Ce poate fi mai plăcut decât o ceașcă de ciocolată caldă după o zi lungă și grea? Un amestec delicios pentru prepararea unei băuturi calde.
Ciocolată neagră cu un procent ridicat de boabe de cacao și aromă de portocală pentru cunoscătorii care evită zahărul. Ciocolata este, de asemenea, potrivită pentru diabetici și pentru iubitorii de culori reduse.
Ciocolată neagră cu un procent ridicat de boabe de cacao și aromă de portocală pentru cunoscătorii care evită zahărul. Ciocolata este, de asemenea, potrivită pentru diabetici și pentru iubitorii de culori reduse.
Ciocolată organică echilibrată cu un conținut ridicat de cacao(73%) din Republica Dominicană, reîmprospătată cu sirop de agave în loc de zahăr. Răsfățați-vă cu acest deliciu de ciocolată.
Ciocolată organică echilibrată cu un conținut ridicat de cacao(73%) din Republica Dominicană, reîmprospătată cu sirop de agave în loc de zahăr. Răsfățați-vă cu acest deliciu de ciocolată.
O "ciocolată" neagră 100% unică, care conține numai masă de cacao din cacao organică dominicană provenită din comerțul echitabil. Aroma sa intensă se adresează adevăraților iubitori ai gustului boabelor de cacao pure, care o savurează în îmbucături mici.
O "ciocolată" neagră 100% unică, care conține numai masă de cacao din cacao organică dominicană provenită din comerțul echitabil. Aroma sa intensă se adresează adevăraților iubitori ai gustului boabelor de cacao pure, care o savurează în îmbucături mici.
Boabele de cacao prăjite - o delicatesă interesantă. Gustă din ce este făcută ciocolata.
Boabele de cacao prăjite - o delicatesă interesantă. Gustă din ce este făcută ciocolata.
O băutură delicioasă de cacao îndulcită cu un panou de suc de trestie de zahăr organic, bogat în minerale.
O băutură delicioasă de cacao îndulcită cu un panou de suc de trestie de zahăr organic, bogat în minerale.
În ciocolata cu un conținut atât de ridicat de cacao, vă veți bucura de adevăratul gust al boabelor de cacao. Acesta este alcătuit din patru tipuri de cacao. Gustul său este picant, puternic și jucăuș în același timp. Iubitorii și adevărații cunoscători de ciocolată vor fi încântați. Pur și simplu Theobroma cacao!
În ciocolata cu un conținut atât de ridicat de cacao, vă veți bucura de adevăratul gust al boabelor de cacao. Acesta este alcătuit din patru tipuri de cacao. Gustul său este picant, puternic și jucăuș în același timp. Iubitorii și adevărații cunoscători de ciocolată vor fi încântați. Pur și simplu Theobroma cacao!
Cacao franceză tradițională delicată Mathez Truffee's & CO cu caramel sărat în pachet de bucăți. Grozav cu cafea sau doar pentru distracție.
Cacao franceză tradițională delicată Mathez Truffee's & CO cu caramel sărat în pachet de bucăți. Grozav cu cafea sau doar pentru distracție.
Primăvara este o sărbătoare a vieții, natura se trezește după somnul de iarnă și totul revine la viață. Această ciocolată este plină de viață.
70 acao 100% dragoste :)
Primăvara este o sărbătoare a vieții, natura se trezește după somnul de iarnă și totul revine la viață. Această ciocolată este plină de viață. 70 acao 100% dragoste :)
Bucurați-vă de tipul de ciocolată pe care o iubeau mayașii, lichidă și reală .
70 acao 100% dragoste :)
Bucurați-vă de tipul de ciocolată pe care o iubeau mayașii, lichidă și reală . 70 acao 100% dragoste :)
Această ciocolată excepțională combină cacao dominicană de calitate superioară (73%) cu zahăr natural din trestie de zahăr din Brazilia și o notă picantă de ardei iute uscat.
Această ciocolată excepțională combină cacao dominicană de calitate superioară (73%) cu zahăr natural din trestie de zahăr din Brazilia și o notă picantă de ardei iute uscat.
Pudră de cacao de calitate RAW obținută din boabe de cacao ecuadoriană excepționale.
Pudră de cacao de calitate RAW obținută din boabe de cacao ecuadoriană excepționale.
Ciocolatăneagră 83%, ciocolată neagră cu nuanțe de boabe de cacao acrișoare, îndulcită cu panou de suc de trestie de zahăr.
Ciocolatăneagră 83%, ciocolată neagră cu nuanțe de boabe de cacao acrișoare, îndulcită cu panou de suc de trestie de zahăr.
Masa de cacao este o materie primă de bază în producerea ciocolatei de calitate, aceasta fiind realizată din boabe de cacao ecuadoriană de excepție.
Masa de cacao este o materie primă de bază în producerea ciocolatei de calitate, aceasta fiind realizată din boabe de cacao ecuadoriană de excepție.
Ciocolată neagră fină 75% cu flori de lavandă, în care nu veți găsi gluten.
Ciocolată neagră fină 75% cu flori de lavandă, în care nu veți găsi gluten.
Ciocolată cu lapte de înaltă calitate, 65%, obținută din boabe de cacao rare din Mexic.
Ciocolată cu lapte de înaltă calitate, 65%, obținută din boabe de cacao rare din Mexic.
O sută este cel mai pur lucru care poate fi creat în lumea ciocolatei. Gustul nu depinde decât de calitatea boabelor și de priceperea ciocolatierului.
O sută este cel mai pur lucru care poate fi creat în lumea ciocolatei. Gustul nu depinde decât de calitatea boabelor și de priceperea ciocolatierului.
Pudră de cacao cu un gust și o aromă deosebite. Potrivit pentru bucătăria rece și caldă. Potrivită pentru cacao caldă și milkshake-uri.
Pudră de cacao cu un gust și o aromă deosebite. Potrivit pentru bucătăria rece și caldă. Potrivită pentru cacao caldă și milkshake-uri.
Cafeaua proaspăt prăjită de la prăjitoria cehă doubleshot formează o combinație foarte echilibrată și delicată cu ciocolata Ajala.
70 acao 100% dragoste :)
Cafeaua proaspăt prăjită de la prăjitoria cehă doubleshot formează o combinație foarte echilibrată și delicată cu ciocolata Ajala. 70 acao 100% dragoste :)
O experiență gustativă care combină ciocolata neagră intensă (73%) cu bucăți delicioase de migdale organice. Ambalaj mai mare pentru mai multă plăcere. ♥
O experiență gustativă care combină ciocolata neagră intensă (73%) cu bucăți delicioase de migdale organice. Ambalaj mai mare pentru mai multă plăcere. ♥
Ciocolatăneagră (65%) obținută din boabe de cacao organice selecționate din Tanzania și presărată cu fulgi de sare de mare (Fleur de Sel).
Ciocolatăneagră (65%) obținută din boabe de cacao organice selecționate din Tanzania și presărată cu fulgi de sare de mare (Fleur de Sel).
Ciocolată neagră obținută din boabe de cacao organice selecționate din Tanzania cu căpșuni, nucă de cocos și flori de trandafir de Damasc
Ciocolată neagră obținută din boabe de cacao organice selecționate din Tanzania cu căpșuni, nucă de cocos și flori de trandafir de Damasc
Setul de degustare format din 20 de mini ciocolate deo singură zonă din 10 plantații diferite vă va purta într-o călătorie în jurul lumii și vă va cuceri cu aromele sale neașteptate și noi.
Setul de degustare format din 20 de mini ciocolate deo singură zonă din 10 plantații diferite vă va purta într-o călătorie în jurul lumii și vă va cuceri cu aromele sale neașteptate și noi.
Produsele Lovechock sunt 100 IO, fără gluten, fără zahăr rafinat, fără lactate, potrivite pentru dietele vegetariene și vegane și, nu în ultimul rând, ecologice .
Produsele Lovechock sunt 100 IO, fără gluten, fără zahăr rafinat, fără lactate, potrivite pentru dietele vegetariene și vegane și, nu în ultimul rând, ecologice .
Pentru toți iubitorii de arome intense și de calitate. Această ciocolată 94% atrage prin amărăciunea sa delicioasă și calitatea sa de top. Cufundați-vă în experiența supremă și bucurați-vă de această ciocolată.
Pentru toți iubitorii de arome intense și de calitate. Această ciocolată 94% atrage prin amărăciunea sa delicioasă și calitatea sa de top. Cufundați-vă în experiența supremă și bucurați-vă de această ciocolată.
Puteți face ciocolată caldă de calitate acasă. Pur și simplu se topesc în apă și se bucură de gustul delicios!
Puteți face ciocolată caldă de calitate acasă. Pur și simplu se topesc în apă și se bucură de gustul delicios!
Ciocolată culapte obținută din boabe de cacao organice din Madagascar. Aceste boabe au gust de fructe și au adăugat afine din pădurile cehe.
Ciocolată culapte obținută din boabe de cacao organice din Madagascar. Aceste boabe au gust de fructe și au adăugat afine din pădurile cehe.
Ciocolatăneagră 85% cu un conținut ridicat de boabe de cacao organice selectate din Tanzania. Neted până la unt, cu note de mere și cireșe.
Ciocolatăneagră 85% cu un conținut ridicat de boabe de cacao organice selectate din Tanzania. Neted până la unt, cu note de mere și cireșe.
Ingredientul principal al acestei ciocolate premium este cacao din Republica Dominicană, completată cu zahăr din trestie și vanilie pentru a crea un gust autentic.
Ingredientul principal al acestei ciocolate premium este cacao din Republica Dominicană, completată cu zahăr din trestie și vanilie pentru a crea un gust autentic.
8 praline pline deimaginație sub forma unor cești Cappuccino mici din ciocolată neagră gourmet sunt umplute cu ganache de cafea și decorate cu ciocolată albă. O inovație magistrală a lui Michel Cluizel!
8 praline pline deimaginație sub forma unor cești Cappuccino mici din ciocolată neagră gourmet sunt umplute cu ganache de cafea și decorate cu ciocolată albă. O inovație magistrală a lui Michel Cluizel!
Set de degustare de ciocolată Francois Pralus 75% din diferite regiuni ale lumii.
179,80 CZK / 100 g
Set de degustare de ciocolată Francois Pralus 75% din diferite regiuni ale lumii. 179,80 CZK / 100 g
O ciocolată albăfină, cu un conținut mai mare de unt de cacao și o aromă de vanilie care se topește pe limbă.
O ciocolată albăfină, cu un conținut mai mare de unt de cacao și o aromă de vanilie care se topește pe limbă.
Delicate trufe de cacao Mathez Fantaisie cu caramel sărat într-o cutie aurie elegantă. Excelent cu cafea sau doar pentru distracție.
Delicate trufe de cacao Mathez Fantaisie cu caramel sărat într-o cutie aurie elegantă. Excelent cu cafea sau doar pentru distracție.
Produsele Lovechock sunt 100 IO, fără gluten, fără zahăr rafinat, fără lactate, potrivite pentru dietele vegetariene și vegane și, nu în ultimul rând, ecologice.
Produsele Lovechock sunt 100 IO, fără gluten, fără zahăr rafinat, fără lactate, potrivite pentru dietele vegetariene și vegane și, nu în ultimul rând, ecologice.
Delicate trufe tradiționale de cacao Mathez de la o fabrică de ciocolată franceză de familie, într-o cutie aurie elegantă. Ideale pentru cafea sau doar pentru distracție.
Delicate trufe tradiționale de cacao Mathez de la o fabrică de ciocolată franceză de familie, într-o cutie aurie elegantă. Ideale pentru cafea sau doar pentru distracție.
În piața de astăzi, unde există o gamă imensă de alimente și dulciuri, ciocolată de calitate de la ciocolatieri de familie pare a fi o adevărată comoară pentru cei care caută nu numai gustul delicios, ci și autenticitatea și povestea. Spre deosebire de ciocolata produsă în masă, care conține adesea o proporție mai mare de zahăr și mai puțină cacao, cea mai bună ciocolată de calitate pune accentul pe bogăția gustului și profunzimea aromei de cacao. Această diferență nu se datorează doar ingredientelor folosite, ci și prelucrării atente și adesea artizanale care asigură unicitatea fiecărei bucăți.
Cheia unicității este mai presus de toate edițiile făcute manual și limitate, ceea ce face ca fiecare produs să fie unic. Ciocolatierii de familie acordă o mare atenție selecției materiilor prime, lucrând adesea direct cu cultivatorii de cacao, ceea ce le permite să se aprovizioneze cu cele mai bune ingrediente posibile. Povestea din spatele fiecărei piese adaugă o altă dimensiune ciocolatei și îi aduce pe consumatori mai aproape de procesul de creare a acesteia.
În timpul Primei Republici, Cehoslovacia a fost al treilea mare procesator de boabe de cacao din lume. Această perioadă și această tradiție este cea pe care ciocolatierii artizanali cehi încearcă să o valorifice. Procesul de producție începe cu achiziționarea boabelor de cacao direct de la cultivatori sau de la mici cooperative. Aceste boabe sunt apoi selectate manual pentru a se asigura că se produce doar cea mai bună ciocolată. După o inspecție amănunțită, boabele sunt prăjite, decojite și măcinate.
După măcinare, este o idee bună să se lase ciocolata să se odihnească timp de câteva săptămâni. Urmează apoi procesul de temperare, care presupune încălzirea, răcirea și reîncălzirea, ceea ce ajută la unificarea structurii cristaline a untului de ciocolată și conferă ciocolatei o suprafață netedă, cantitatea potrivită de refracție (se sfărâmă frumos) și, de asemenea, durabilitate. Ciocolata este apoi umplută în matrițe, răcită și, în final, împachetată manual.
În producția la scară largă, masa de cacao este adesea luată ca produs semifabricat finit. Fiecare ciocolată trebuie să aibă întotdeauna același gust și să fie ieftină! Untul de cacao, ingredientul cel mai valoros, este înlocuit cu grăsime vegetală solidificată - în principal grăsime de palmier. În câteva ore, pudra de cacao, o cantitate minimă de unt de cacao, grăsime vegetală, zahăr și emulgator sunt amestecate împreună și se creează o ciocolată uniformă.