⚡Săptămâna aceasta există oale de moka Kaffia cu o reducere de 15% , nu ezitați ⚡
Coșul dumneavoastră este gol
Cafea
Dos Mundos Brazilia Rafael Vinhal 250g
O nouă ediție de descoperire care îi va face să se topească pe toți iubitorii de cafea fermentată.
Opuntia - Lychee - Alune - Iasomie
Încredere a mii de clienți
Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
O gamă variată în stoc
Cafea prăjită în fiecare săptămână
- Pregătire recomandată
- Filtru
- Metoda de prelucrare
- Honey
- Aciditate
- mediu
- Gradul de prăjire
- Bright
- Arborele de cafea
- 100% Arabica
Zona: Cerrado Mineiro, Minas Gerais
Fermă: Fazenda Estrela și Fazenda Recanto
Fermier: Rafael Vinhal
Varietate: 100% arabica catuai 144
Prelucrareacafelei: miere - fermentare dublă
Altitudine: 980 - 2 500 m deasupra nivelului mării
Preparare recomandată: FILTRARE
Istoria familiei este strâns legată de cafea, începând cu mai bine de 50 de ani în urmă, când bunicul lui Rafael (cunoscut ca Seu Zico) a plantat primele semințe de cafea. Din 2007, familia s-a specializat în cultivarea de cafele selecte și în îmbunătățirea calității acestora, fiind certificată de Rainforest Alliance, 4C și Sertifica Minas. Sunt membri mândri ai Brazil Specialty Coffee Association (BSCA), ceea ce demonstrează angajamentul lor față de industria cafelei de specialitate. Rafael este un experimentator și inovator cunoscut, căutând noi modalități de a crea experiențe unice de cafea. El combină diferite tehnici de procesare și fermentare pentru a crea microlote exclusive cu diverse nuanțe.
Prelucrare:
Acest soi Catuai 144 a fost supus unei prelucrări unice - cafea cu miere dublu fermentată. După recoltare și sortare flotantă, cireșele au fost supuse unei fermentații de 36 de ore cu oxigen, urmată de o răcire rapidă cu apă rece - așa-numitul șoc terminal. A urmat o a doua etapă de fermentație, anaerobă, care a durat 122 de ore, urmată de decorticare și uscare la soare timp de 25 de zile.
Preparare recomandată pe V60: 15 g de cafea, 260 ml, extracție 2:30 min.
Fisa tehnica
- Pregătire recomandată
- Filtru
- Metoda de prelucrare
- Honey
- Aciditate
- mediu
- Gradul de prăjire
- Bright
- label
- Arborele de cafea
- 100% Arabica