Beansmiths Brazil Diamond, 250g
Gustă o cafea excelentă de la Beansmiths, prăjitorul preferat.
Aromă: CIOCOLATĂ CU LĂMÂIE - alune de pădure
Gustă o cafea excelentă de la Beansmiths, prăjitorul preferat. Aromă: CIOCOLATĂ CU LĂMÂIE - alune de pădure
Coșul dumneavoastră este gol
O cafea îndrăzneață, suculentă și complexă, pe care o veți savura cu siguranță.
Aromă: cireșe - pepene galben - punch de Crăciun
Țară.
Fermă: Siracusa
Soi: Castillo
Altitudine: 1800 m
Zona: Anserma, Caldas
Aciditatea: aciditate medie
Punctaj la cupaj: 86
Metoda de prelucrare: anaerobă naturală
Preparare recomandată: Filtru
Cafeaua provine din regiunea Anserma. Această zonă este situată în partea de vest a cantonului Caldas. Este un centru agricol în care excelează cultivarea cafelei. Cooperativa și-a început activitatea în 1967. Aceasta are cunoștințe și o experiență vastă în comercializarea cafelei, iar în municipalități activează cu sprijinul Federației Naționale a Cultivatorilor de Cafea din Columbia și al Comitetului Departamental al Cultivatorilor de Cafea din Caldas: Anserma, Risaralda, San José, Belalcázar și Viterbo. Cooperativa reunește 2 083 de cultivatori de cafea care sunt pasionați de cultivarea cafelei de calitate excelentă. Pe lângă cafea, aceștia cultivă, de asemenea, trestie de zahăr și banane, pe care le vând apoi pentru a obține profit.
Obiectivul principal este comercializarea cafelei și a altor produse agricole, care urmărește promovarea și îmbunătățirea condițiilor economice, sociale, tehnice și culturale ale persoanelor asociate, în măsura în care acestea sunt legate de activitățile agricole și, în special, de producția de cafea în toate zonele sale.
Aceștia au construit spații cu temperatură controlată în depozitele lor, unde se ocupă de microlotul furnizat de producători. În plus, pentru prima dată, cooperativa a început să experimenteze producția de cafea prelucrată în stare uscată, fără a pune în pericol producătorii.
Cooperativa Anserma a investit într-o cutie de uscare Nuna Coffee, care poate controla temperatura și umiditatea și, de asemenea, poate usca cafeaua. Aceste cutii au fost folosite pentru prima dată în Columbia pentru a încerca să combată climatul extrem de dificil, care se schimbă zilnic, din Anzii columbieni. Cooperativa a înființat apoi o stație de sortare pentru a selecta cireșele cele mai coapte și pentru a crea uniformitate. Cireșele de cafea alese pentru lotul nostru au fost din soiul Castillo.
Anserma separă loturile. Lotul nostru a fost numit "Siracusa", după numele muntelui din apropierea cooperativei.
După recoltare și sortare, cafeaua este spălată și fermentată în butoaie închise timp de 96 de ore. Apoi este pusă într-o cutie de uscare, unde este uscată la 35-40°C timp de 100-120 de ore.